Nya artiklar

Vad erbjuder ASKeko?

ASKeko arbetar med handledning och utbildning inom ekonomi och hälsa. Genom att ställa frågor får man svar och genom att svara på frågor kan man inse att man själv har svaret. En bra handledare kan både svara på frågor och ställa “rätt” frågor. Jag har kompetens i situationsorienterad handledning.

ASKEKO
Handledning

Nulägesanalys och handlingsplan

ASKeko arbetar utifrån ett främjande synsätt, det gäller både ekonomi och hälsa. Om vi satsar på friskfaktorer slipper vi lappa och laga. Det är bara framtiden vi kan påverka, med nuläget som utgångspunkt tar vi fram en handlingsplan för att nå målet. Jag handleder i konsten att skapa förutsättningar för att människor och organisationer ska må bra.

Hur kan jag hjälpa dig att skapa möjligheter? Hur mår du? Hur mår ditt företag? Du kanske sköter redovisningen själv, men känner dig osäker? I så fall kan jag vara ett stöd för dig, lägga upp en fungerande kontoplan och konteringsmallar, visa hur du stämmer av skattekontot exempelvis.

ASKeko levererar siffror som du förstår

Vad säger siffrorna? Jag kan hjälpa dig att analysera och föreslå åtgärder som ökar din lönsamhet. Budget, med hjälp av en genomtänkt ekonomisk plan är det lättare att följa upp resultatet. Anläggningsregister saknas hos många företag och avskrivningarna görs en gång om året, det skapar en falsk bild av nuläget,  jag hjälper dig att skapa ett system där du har koll på dina ansläggningstillgångar. Avskrivningar görs månadsvis, avskrivningskostnaden kommer inte som en överraskning i bokslutet. Digitalt stöd för garantier och avtal kan jag bistå med.

Bokslutet, en klassiker, som jag kan  bistå med. Vill du slippa redovisningen helt, kan jag även sköta registrering, avstämningar och skattedeklarationer.  Är du stressad, har svårt att få livspusslet att gå ihop? Jag är bra på att få andra att må bra.

Hälsa på hög nivå

ASK syftar, förutom anspelningen på engelskans ask,  även på mina värderingar, ett sätt att visa vad jag står för. Jag, som driver ASKeko, heter Carina Karlsson, har 36 års erfarenhet av redovisning och ekonomistyrning. Har även ett brinnande intresse för hälsa, är utbildad hälsovetare. Jag handleder utifrån dina frågeställningar.  Jag tror att vi behöver en balans till Ande, Själ och Kropp (ASK).

Carina Karlsson

Jag har 60 års livserfarenhet, har gått igenom ett antal förändringsprocesser både i jobbet och privat. Har även teoretisk kunskap om vad som händer i förändringsprocesser. Min ASK-balans består i att jag (A) har en kristen tro, (S) upplevelser är viktigt för mig (musik, resor och litteratur t.ex) och jag försöker (K) sköta min kropp. Bor i Orsa, som erbjuder fantastiska möjligheter till rekreation, vi har riktig sommar och riktig vinter.

ASKEKO
Kontakta oss

Mail: Carina@askekonomi.se

Telefon: 0250-553411, 076-677 74 65

UA-91406571-1