Nya artiklar

Det är svårt att fixa allt själv, anlita redovisningshjälp

Fokusera på det du är bra på, köp redovisningshjälp

Som småföretagare har du säkert insett att du har ansvar för mer än kärnverksamheten, du ska även ta hand om personalen, lokaler, marknadsföring m.m. Dessutom ska redovisningen skötas. Kanske måste du ta till helgen för att fixa pappershögen, fast du egentligen vill vara ledig. Med redovisningshjälp kan du skapa utrymme för att fokusera på kärnverksamheten, eller få mer fritid.

Outsourca redovisningen

Om du outsourcar hela eller delar av redovisningen till ASKeko kan du skapa fritid. Tycker du skattekontot är svårt att få grepp om? Har du en plan för att byta ut dina maskiner, när är de nuvarande avskrivna. AKeko levererar siffror som du förstår och du får ett bra beslutsunderlag. Du väljer vad du vill sköta själv och vad du vill ha redovisningshjälp med.

Har du ett större företag och behöver tillfällig förstärkning på ekonomikontoret kan du anlita ASKeko för konsultuppdrag. Har kompetens från att ha arbetat som redovisningsassistent, redovisningskamrer/systemförvaltare, projektledare, förvaltningsekonom och controller.

Redovisning med aktuella siffror, är ett bra beslutsunderlag

Redovisningen ska vara aktuell, fakturorna ska vara bokförda i bokföringsprogrammet, inte ligga i en hög. Avskrivningskostnaderna ska bokföras månadsvis,  inte komma som en överraskning i bokslutsarbetet. Med färska siffror har du en bra nulägesanalys, som blir ett bra beslutsunderlag inför framtida satsningar. Bokslutsarbetet blir enklare när redovisningen är i fas.

 

Vill du ha hjälp med redovisningen? Välkommen att höra av dig till ASKeko

Mail: Carina@askekonomi.se

Telefon: 0250-553411, 076-677 74 65

Post- och Besöksadress: Järnvägsgatan 27 B, 794 30 Orsa

 

 

 

UA-91406571-1